Alltid en god kopp kaffe

Vill du vara säker på att alltid kunna erbjuda dina gäster och anställda en god kopp kaffe?

Coffee Pro erbjuder sedan 15 år tillbaka trygga, driftsäkra och genomtänkta kaffelösningar till hotell, restauranger, arenor, events, caféer, servicehandeln och arbetsplatser i hela Sverige.

En helhetslösning som vi kommer fram till tillsammans med dig, anpassat för Dig, de serveringsförutsättningar som finns hos just Er och som innefattar tre viktiga komponenter:

Kaffe

Vilken sorts kaffe vill du servera dina gäster och medarbetare? Vi är en oberoende kaffegrossist som samarbetar med de ledande rosterierna på marknaden, vilket gör att vi kan erbjuda ett mycket brett utbud av marknadens.

Läs mer om vårt kaffe

Maskiner

Vi har alla slags maskiner – från effektiva instantmaskiner till bryggkaffe, helautomatiska maskiner och italienska traditionella espressomaskiner. I många fall behöver vi lösa serveringsfuktionerna specifikt för Era förutsättningar och ambitioner kring Ert kaffe. Vi har alla utrustningar som kan behövas.

Läs mer om våra kaffemaskiner

Service

Våra serviceavtal är smått unika. Våra välutbildade servicetekniker finns över hela Sverige, de täcker alla dina behov, klarar att utföra service på de flesta maskiner på marknaden och de finns där närhelst du behöver dem – veckans alla dagar. Trygghet framför allt!

Läs mer om vår unika service

Populära kaffemaskiner Se alla kaffemaskiner

Vill du veta mer om hur vi jobbar för miljön? Hör gärna av dig!

Läs mer
Till toppen