Coffe Pro

KAFFE

 • Kaffe

  Kaffe är en smaksak. Därför ser vi till att ge dig just det kaffe du önskar. Bryggmalet, frystorkat, hela bönor, koffeinfritt, Fairtrade, KRAV-märkt, ekologiskt? Vi har valt att enbart satsa på kvalitetsprodukter från marknadens ledande leverantörer. 
   
  Kaffe
  • Arvid Nordquist

   Arvid Nordquist är ett svenskt familjeföretag som levererat kvalitetskaffe i snart 140 år. Företaget har starkt fokus på att förbättra villkoren för kaffeproducenterna samt att leverera hållbara produkter. Deras sortiment av ekologiskt och etiskt producerat kaffe är mycket uppskattat av våra kunder.

    
   Arvid Nordquist
   • Löfbergs

    Kafferosteriet Löfbergs är ett familjeägt företag som levererat till fikasugna svenskar sedan 1906. Idag är man ett internationellt företag med distribution i Norden, Baltikum och Storbritannien och en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrademärkt kaffe. Produkter av högsta kvalitet som vi är glada att kunna leverera.
     
    Löfbergs
    • Zoegas

     Zoégas grundades 1886 i Helsingborg av Carlos och Maria, som båda hade en stor passion för mörkrostat kaffe. Idag lever deras kaffekunskap, hantverk och passion vidare i smakfulla koppar i kaffeserveringar och på arbetsplatser runt om i landet. Även vägen till den smakfulla koppen är en hjärtefråga för Zoegas. De arbetar långsiktigt med miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet längs hela kaffekedjan, från odlarnas villkor och arbete, till deras produktion. Att odla och producera kaffe hållbart är en nödvändighet för att vårda vår planet och säkra tillgången på kvalitetskaffe i framtiden. Att uppskatta en kopp kaffe är inte bara en fråga om smak, utan också att veta att den är hållbart odlad och producerad. 

      
     Zoegas
     • Segafredo

      Segafredo är det lena, smakrika kaffet som serveras på hundratals kafeéer runtom i världen. I fyra generationer har familjen Zanetti skapat extraordinärt kaffe av högsta kvalitet för finsmakaren. Familjeföretaget fokuserar på att förbättra villkoren för kaffeproducenterna och erbjuder dig att följa kaffets resa – från kaffeplanta till kopp.

       
      Segafredo