Coffe Pro

ANIMO OPTIME 22

OptiMe 22 är en böna-till-kopp-maskin med två stycken bönbehållare/kvarnar för att göra ännu fler och bättre produkter med möjligheten att ha både espressobönor och vanliga kaffebönor. Det går även att använda mjölkpulver samt andra olika toppings för att öka utbudet av produkter i din OptiMe 22.

 

Med flexibiliteten att välja färg på LED-belysningen samt möjligheten att använda skärmen för bilder, loggor eller reklam kommer OptiMe att bli en självklar del av era lokaler.

 

Miljömässigt har OptiMe ett intelligent energisparläge när maskinen inte används samt är byggd på hållbara komponenter för att minska dess miljöpåverkan.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220 – 240V
Rekommenderat dagligt uttag125 koppar
Bönbehållare2 st
Powderbehållare 2 st
Mått (BxDxH)380 x 515 x 600 mm
EnergiklassA+
UTFÖRANDEN
  • Animo OptiMe 22 

TILLBEHÖR

BUNN ICBA

Bunns ICBA kommer med den nya standarden inom batchbryggning. Tre bryggknappar gör det enkelt att välja mellan olika bryggrecept och Bunns egna peak extraction sprayhead ger utvinner maximalt med extraktion av kaffet. 

ESCOWA SOLO

Solo är en väldesignad kranpelare, tillgänglig i två olika utförande. Kranen tillverkas i ett matt (satin) och ett blankt (krom) utförande för att kunna matcha olika typer av inredningar.

MARCO BRU 45

Marco BRU 45 kombinerar modern design med övertygande bryggegenskaper och teknisk innovation. Välj mellan automatisk och manuell vattenpåfyllning. Robust konstruktion. Lätt att installera och göra service på. Nydesignat brygghuvud. Två kaffekannor i glas ingår. Finns med vattenanslutning (A) eller manuell påfyllning i tank (M).