Coffe Pro

ANIMO OPTIVEND S

På endast 7 sekunder producerar OptiVend S Touch en färsk kopp kaffe. Välj mellan en, två, tre eller fyra behållare för torrprodukter som kaffe, choklad, chai och mjölk.

 

Maskinen är kompakt och kan installeras på alla platser där det finns el och vatten. Den stora touchskärmen är lättnavigerad och går även att använda för att visa bilder och reklam. Skötsel och rengöring av maskinen är enkelt och tidseffektivt.

 

Med energisparläget minimeras energikonsumtionen när maskinen inte används. Optivend S har energiklass A+ vilket kan ses som en av de energisnålaste maskinerna i klassen.

 

Optivend S finns i svart, vitt eller grönt.

 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning3275W
Kapacitet per timme360 koppar
Bryggtid kaffe7 sekunder per kopp
Antal behållare Upp till 3 st
Mått (BxDxH)248 x 500 x 569 mm
EnergiklassA+
UTFÖRANDEN
  • Animo OptiVend 11S 
  • Animo OptiVend 11S TS
  • Animo OptiVend 21S
  • Animo OptiVend 32S

TILLBEHÖR

BUNN ICBA

Bunns ICBA kommer med den nya standarden inom batchbryggning. Tre bryggknappar gör det enkelt att välja mellan olika bryggrecept och Bunns egna peak extraction sprayhead ger utvinner maximalt med extraktion av kaffet. 

ESCOWA TRITON

Triton är vår absoluta storsäljare av fristående vattenautomater. Den har förfinats och finslipats för att bli ett givet val för de flesta av våra kunder. Med sitt nätta format och stilrena design är den som klippt och skuren för det lite större kontoret, hotellobbyn eller konferensrummet.

MARCO BRU 45

Marco BRU 45 kombinerar modern design med övertygande bryggegenskaper och teknisk innovation. Välj mellan automatisk och manuell vattenpåfyllning. Robust konstruktion. Lätt att installera och göra service på. Nydesignat brygghuvud. Två kaffekannor i glas ingår. Finns med vattenanslutning (A) eller manuell påfyllning i tank (M).