Coffe Pro

ANIMO OPTIVEND

På endast 7 sekunder producerar Optivend en färsk kopp kaffe. På 77 sekunder brygger du en hel termos kaffe som du kan ta med till mötesrummet eller frukosten.


Maskinen är kompakt och kan installeras på alla platser där det finns el och vatten. Den stora touchskärmen är lättnavigerad och går även att använda för att visa bilder och reklam. Skötsel och rengöring av maskinen är enkelt och tidseffektivt.


Med upp till fyra stycken behållare är dryckesvalmöjligheterna många, servera allt från cappuccino och macchiato till varm choklad eller vanligt svart bryggkaffe. Det separata hetvattenuttaget säkerställer att tevattnet inte tar vid någon smak från kaffeutloppet.

Med energisparläget minimeras energikonsumtionen när maskinen inte används. Optivend har energiklass A+ vilket kan ses som en av de energisnålaste maskinerna i klassen.

Optivend finns i svart, vitt eller grönt.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning3275W
Kapacitet per timme360 koppar
Bryggtid kaffe7 sekunder per kopp
Antal behållare Upp till 4 st
Mått (BxDxH)409 x 520 x 569 mm
EnergiklassA+
UTFÖRANDEN
  • Animo OptiVend 32
  • Animo OptiVend 33
  • Animo OptiVend 42
  • Animo OptiVend 43

TILLBEHÖR

BUNN ICBA

Bunns ICBA kommer med den nya standarden inom batchbryggning. Tre bryggknappar gör det enkelt att välja mellan olika bryggrecept och Bunns egna peak extraction sprayhead ger utvinner maximalt med extraktion av kaffet. 

ESCOWA LOM EVO

Med Lom EVO har vi tagit det bästa vi har från vår samlade erfarenhet om kranpelare. Resultatet är en evolution av stil och funktion.

MARCO BRU 45

Marco BRU 45 kombinerar modern design med övertygande bryggegenskaper och teknisk innovation. Välj mellan automatisk och manuell vattenpåfyllning. Robust konstruktion. Lätt att installera och göra service på. Nydesignat brygghuvud. Två kaffekannor i glas ingår. Finns med vattenanslutning (A) eller manuell påfyllning i tank (M).