Coffe Pro

BARISTA STARTPAKET

Vi har samlat de viktigaste tillbehören till din espressomaskin i ett barista-kit. Startpaketet Barista innhåller en Barista Tamper 58mm, en Robusta tampermatta, en sticktermometer, två stycken mjölkkannor (på 0,3 samt 0,6 liter) samt en knockbox med låda.

Barista tampern är gjord för professionellt bruk och är den enda tampern på marknaden med formgjuten, ihålig bas i rostfritt stål. Den är perfekt balanserad och har en bekväm vikt på cirka 250 gram.

Robusta tampermattan är tillverkad av tålig 3 mm livsmedelssäker silikon. Den är rund, liten, tunn och passar perfekt i mindre barer eller kaféer. 14 mm i diameter.

Termometern för att sättas fast på kanna som mäter temperaturen i din varma mjölk eller kaffe.

Mjölkkannorna är teflonbehandlade vilket gör att mjölkresterna är mycket lätt skölja bort i rinnande vatten. Teflonen är slitstark och tålig.

Knockbox med låda i rostfritt stål med gummistång som både absorberar ljud och är mycket tålig. Luftventiler för att förhindra att kafferesterna möglar. Idealisk för användning i kaféer, barer, restauranger och hotell.

TILLBEHÖR

FIAMMA ASTROLAB

Fiammas flagskepp Astrolab är utrustad med några av de mest avancerade funktionerna på marknaden. En manuell espressomaskin i världsklass. 

MAHLKÖNIG E65S GBW

Mahlkönigs E65S GBW är den första espressokvarnen någonsin som är utrustad med Grind-by-Weight-teknik för viktdosering i realtid.

RANCILIO CLASSE 7

En stilren espressomaskin med stor kapacitet och utrymme för koppar/glas upp till 145 mm höga.