Coffe Pro

BUNN SMARTWAVE

SmartWAVE använder en intelligent bryggteknik för att öka turbulensen i filtret för att maximera kaffets extraktion. Med smidiga termosar är det enkelt att transportera kaffet till mötesrum, fruktsmatsalar etc.

 

SmartWAVE är utrustad med följande funktioner:

• Med BrewMETER-funktionen går det att automatiskt programmera pulsrutinen.

 

• Exclusive Peak Extraction Sprayhead med Bunns 17-hålsdesign för maximal extraktion av kaffet. Detta används i kombination med tekniken pulsbryggning.

 

• Fyrsiffrig LED-avsläning för enkel programmering.

 

• Justerbara ben för att rymma termosar upp till 2,5.

 

• Energisparläget minskar tankens temperatur under viloläge.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220-240V
Mått (BxDxH) 250x480x440 mm

TILLBEHÖR

BUNN MHGA KVARN

Bunns MHGA-kvarn ger möjlighet till variation tack vare dess dubbla bönbehållare. Med en intelligent teknik kan kvarnen kommunicera med din Bunn-kaffebryggare för att garantera ett perfekt förhållande med mängd kaffe och vatten i en bryggning. 

ESCOWA ALBATROSS

Albatross är vår absolut storsäljare och är en smäcker kranpelare i modern och utmanande design. Albatross kan har två tappkranar som serverar kylt kolsyrat och kylt naturellt vatten.

CEADO ES700

Ceado ES700 är en top-of-the-line råsaftcentrifug från Italienska Ceado med automatisk fruktköttseparering och är den enda juicemaskinen med dubbla matningsrör, för bästa möjliga utvinning av saft och juice från frukt och grönsaker. Magnetlåset på juicepressens filterkorg gör hanteringen enkel och säker.