Coffe Pro

CEADO E37T

E37T är Ceados toppmodell i E37-serien, med förbättrad prestanda tack vare de specialdesignade malskivorna i titan. Utrustad med ett automatiskt system för att kontrollera temperaturen i malningskammaren kan E37T garantera ett konstant perfekt resultat malet kaffe. 

 

Ceados Steady Lock Grinder är ett unikt system som säkerställer ett konstant avstånd mellan malskivorna vilket gör att den valda malningsgraden bibehålls. 

 

Med nya material men med samma italienska hantverk som tidigare säkerställer Ceados Quick Set Gear Tech mer precision och effektivitet i malningen. 

 

Touchskärmen förstärker den eleganta designen på E37T och gör det enkelt att ställa in önskade inställningar. Allt med en enkel touch. 

 

Motorns innovativa ljudisolering gör att Ceados kaffekvarnar är de tystaste på marknaden. 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220 – 240V
Vikt 16,3 kg
Kapacitet Bönbehållare 1600g
Mått (BxDxH) 212 x 309 x 645 mm

TILLBEHÖR

FIAMMA ASTROLAB

Fiammas flagskepp Astrolab är utrustad med några av de mest avancerade funktionerna på marknaden. En manuell espressomaskin i världsklass. 

BARISTA STARTPAKET

Vi har samlat de viktigaste tillbehören till din espressomaskin i ett barista-kit. Startpaketet Barista innhåller en Barista Tamper 58mm, en Robusta tampermatta, en sticktermometer, två stycken mjölkkannor (på 0,3 samt 0,6 liter) samt en knockbox med låda.

FIAMMA COMPASS

Compass från portugisiska Fiamma låter baristor nå sin fulla kreativa potential. Maskinen är det perfekta verktyget för att servera kaffe efter kaffe, kopp efter kopp. Det är enkelt att anpassa parametrar och inställningar efter behov för specialkaffe och liknande.