Coffe Pro

CEADO E37Z-BARISTA

Med kvaliten av en Ceado Single Dose-kvarn kombinerat med en professionel On-demand kvarn designad för hög kapacitet. 

 

E37Z-Barista är utrustad med det patentederade SweepOut Systemet säkerställer kvarnen att malningskammaren rensas ut efter varje malning. Aldrig gammalt kaffe. 

 

Ceados specialdesignade malskivor maler endast exakt mängden som behövs för varje shot. Det säkerställer fräschhet och undviker kontakt med rester från tidigare malning. 

 

Ceados Steady Lock Grinder är ett unikt system som säkerställer ett konstant avstånd mellan malskivorna vilket gör att den valda malningsgraden bibehålls. 

 

Utrustad med en lättnavigerad touchdisplay är det enkelt att ställa in kvarnen efter era önskemål. 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220 – 240V
Vikt18,8 kg
Kapacitet Bönbehållare1200g
Mått (BxDxH)

200x550x420 mm

TILLBEHÖR

RANCILIO CLASSE 7

En stilren espressomaskin med stor kapacitet och utrymme för koppar/glas upp till 145 mm höga.

BARISTA STARTPAKET

Vi har samlat de viktigaste tillbehören till din espressomaskin i ett barista-kit. Startpaketet Barista innhåller en Barista Tamper 58mm, en Robusta tampermatta, en sticktermometer, två stycken mjölkkannor (på 0,3 samt 0,6 liter) samt en knockbox med låda.

FIAMMA COMPASS

Compass från portugisiska Fiamma låter baristor nå sin fulla kreativa potential. Maskinen är det perfekta verktyget för att servera kaffe efter kaffe, kopp efter kopp. Det är enkelt att anpassa parametrar och inställningar efter behov för specialkaffe och liknande.