Coffe Pro

CEADO E8D

Ceados butikskvarn för att mala bryggkaffe, E8D är designad med en hög standard för nogrannhet och användarvänlighet tillsammans med strukturella egenskaper. Motorn är på 740W och kvarnen har samma design som sitt syskon E37T. 

 

E8D är optimal för en butik eller mikrorosteri. Malskivorna är tillverkade i K110 stål vilket garanterar en lång livslängd och hög kvalitet på malningen. 

 

Ceados Steady Lock Grinder är ett unikt system som säkerställer ett konstant avstånd mellan malskivorna vilket gör att den valda malningsgraden bibehålls.

 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220 – 240V
Vikt 15,8 kg
Kapacitet Bönbehållare 1600g
Mått (BxDxH) 212 x 309 x 635 mm

TILLBEHÖR

MARCO BRU 60

Marco Bru 60 är en termosbryggare som kombinerar modern design med övertygande bryggegenskaper och teknisk innovation. Välj mellan automatisk och manuell vattenpåfyllning. Robust konstruktion. Lätt att installera och göra service på. Nydesignat brygghuvud. 

CHEMEXKANNA

 Imponerande och stilfull glaskaraff för handbryggning. Enkelhet i funktion och visuell elegans kombineras för bryggning av fylligt och smakrikt kaffe. Chemex Classic Series kaffebryggare är både elegant och mångsidigt. Finns för 3, 6 eller 8 koppar. 

ESCOWA SOLO

Solo är en väldesignad kranpelare, tillgänglig i två olika utförande. Kranen tillverkas i ett matt (satin) och ett blankt (krom) utförande för att kunna matcha olika typer av inredningar.