Coffe Pro

FIAMMA ASTROLAB

Fiammas flagskepp Astrolab är utrustad med några av de mest avancerade funktionerna på marknaden. Med Fiammas Pressure Profile kan baristan applicera en sekvens av olika tryck under extraktionen, vilket gör det möjligt att framhäva speciall egenskaper hos kaffet. Det går att skapa, lagra och återkalla upp till 5 Pressure Profiles på varje grupp. Styr enkelt genom att dra i den elektroniska spaken. 

 

Astrolab går att designa och tillverka utefter era önskemål. Välj era färger och mönster för att maskinen ska passa in i era lokaler. 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 400V
Ångrör 2 st
Hetvattenuttag 2 st
Mått (BxDxH) 1050x630x545 mm
Kapacitet ångtank 12 liter
UTFÖRANDEN
  • Fiamma Astrolab 2 grupper MB TC Inox
  • Fiamma Astrolab 3 grupper MB TC Inox
  • Fiamma Astrolab 2 grupper PProfile TC Inox/Matte Black
  • Fiamma Astrolab 3 grupper PProfile TC Inox/Matte Black

TILLBEHÖR

MAHLKÖNIG E65S GBW

Mahlkönigs E65S GBW är den första espressokvarnen någonsin som är utrustad med Grind-by-Weight-teknik för viktdosering i realtid.

BARISTA STARTPAKET

Vi har samlat de viktigaste tillbehören till din espressomaskin i ett barista-kit. Startpaketet Barista innhåller en Barista Tamper 58mm, en Robusta tampermatta, en sticktermometer, två stycken mjölkkannor (på 0,3 samt 0,6 liter) samt en knockbox med låda.

CEADO E37T

E37T är Ceados toppmodell i E37-serien, med förbättrad prestanda tack vare de specialdesignade malskivorna i titan. Utrustad med ett automatiskt system för att kontrollera temperaturen i malningskammaren kan E37T garantera ett konstant perfekt resultat malet kaffe.