Coffe Pro

FIAMMA COMPASS

Compass från portugisiska Fiamma låter baristor nå sin fulla kreativa potential. Maskinen är det perfekta verktyget för att servera kaffe efter kaffe, kopp efter kopp. Det är enkelt att anpassa parametrar och inställningar efter behov för specialkaffe och liknande. 

 

Utrustad med ett tvåpannasystem och PiD-teknik för precis kontroll av olika temperaturer. Vidare kommer Compass med en digital display och en ergonomisk arbetsyta. 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220-240V
Ångrör 2 st
Hetvattenuttag 1 st
Mått (BxDxH) 750x600x590 mm
Kapacitet ångtank 10,5 liter
UTFÖRANDEN
  • Fiamma Compass DB 2 grupper Vit
  • Fiamma Compass DB 2 grupper Svart
  • Fiamma Compass DB 3 grupper Vit
  • Fiamma Compass DB 3 grupper Svart

TILLBEHÖR

CEADO E37SL

Den nya SL-modellen är utformad för att erbjuda malning med precision tack vare den nya, elektroniska, ventilationsregleraren som avlägsnar värmen även under de mest utmanande driftförhållandena. 

BARISTA STARTPAKET

Vi har samlat de viktigaste tillbehören till din espressomaskin i ett barista-kit. Startpaketet Barista innhåller en Barista Tamper 58mm, en Robusta tampermatta, en sticktermometer, två stycken mjölkkannor (på 0,3 samt 0,6 liter) samt en knockbox med låda.

MAHLKÖNIG E80 SUPREME

Mahlkönings E80 Supreme har satt det nya riktmärket inom premiumkvarnar. Med förstklassig sliphastighet klarar kvarnen av hög kapacitet varje dag.