Coffe Pro

FRANKE A400

Frankes A400 är en kompakt men kraftfull maskin som lämpar sig bra i de flesta miljöer. Med ett automatiskt rengöringssystem och en 8” touchdisplay är maskinen enkel att manövrera och lämnar ett snyggt avtryck gentemot era kunder och gäster. 

 

Möjligheterna är stora med A400. Välj mellan ett stort utbud av espresso- och mjölkbaserade produkter. Det går även att välja till upp till två stycken pulverbehållare för till exempel choklad eller chai. Utrustad med en expanderbar bryggrupp möjliggör att även brygga traditionellt bryggkaffe. 

 

Det är enkelt att ändra dryckesutbudet och koppstorlekarna beroende på tillfälle eller säsong. Displayen fungerar även som en reklampelare där ni kan visa meddelanden eller bilder. 

 

A400 är utrustad med keramiska malskivor, automatiskt rengöringsprogram, manuellt höj- och sänkbart utlopp samt 40 mm ben. 

 
TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning230V
Rekommenderat dagligt uttag100 koppar
Bönbehållare2 st
PowderbehållareUpp till 2 st
Mått (BxDxH)340 x 600 x 744 mm
Utlopp för varmvattenJa
UTFÖRANDEN
  • Franke A400 No Milk
  • Franke A400 MS EC
  • Franke A300 FM CM

TILLBEHÖR

ESCOWA LOM EVO

Med Lom EVO har vi tagit det bästa vi har från vår samlade erfarenhet om kranpelare. Resultatet är en evolution av stil och funktion.

ESCOWA PRO JUICE

Pro Juice är utvecklad utifrån kravet på minsta möjliga mått och har plats för 3 x Bag in Box-förpackningar a 3 liter. Koncentraten ger vanligtvis 15-18 liter färdig dryck/förpackning. Pro Juice har också ett knappval för kylt, stilla vatten. 

CEADO ES700

Ceado ES700 är en top-of-the-line råsaftcentrifug från Italienska Ceado med automatisk fruktköttseparering och är den enda juicemaskinen med dubbla matningsrör, för bästa möjliga utvinning av saft och juice från frukt och grönsaker. Magnetlåset på juicepressens filterkorg gör hanteringen enkel och säker.