Coffe Pro

FRANKE A600

Frankes A600 är en kraftfull maskin som lämpar sig bra i de flesta miljöer, full av valmöjligheter för att tillgodose alla era behov. Med ett automatiskt rengöringssystem och en 8” touchdisplay är maskinen enkel att manövrera och lämnar ett snyggt avtryck gentemot era kunder och gäster.

 

Möjligheterna är stora med A600. Välj mellan ett stort utbud av espresso- och mjölkbaserade produkter. Det går även att välja till upp till två stycken pulverbehållare för till exempel choklad eller chai samt en flavourstation för smaksatt kaffe. Utrustad med en expanderbar bryggrupp möjliggör att även brygga traditionellt bryggkaffe.

 

Det är enkelt att ändra dryckesutbudet och koppstorlekarna beroende på tillfälle eller säsong. Displayen fungerar även som en reklampelare där ni kan visa meddelanden eller bilder.

 

A600 är utrustad med keramiska malskivor, automatiskt rengöringsprogram, manuellt höj- och sänkbart utlopp samt 40 mm ben.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning230V
Kapacitet120 koppar/h
BönbehållareUpp till 3 st
PowderbehållareUpp till 2 st
Mått (BxDxH)340 x 600 x 730 mm
Utlopp för varmvattenJa
UTFÖRANDEN
  • Franke A600 NM
  • Franke A600 MS EC
  • Franke A600 FM EC
  • Franke A600 FM CM

TILLBEHÖR

ESCOWA SOLO

Solo är en väldesignad kranpelare, tillgänglig i två olika utförande. Kranen tillverkas i ett matt (satin) och ett blankt (krom) utförande för att kunna matcha olika typer av inredningar.

MJÖLKKYL SU05

Kylskåp 5 liter. Passar Franke A400 och Franke A600. 

CEADO B285

B285 är den nya blendern utformad för att minimera ljudet vid beredning. Tack vare Ceados Silent System är blendern en av de tystaste på marknaden trots den starka motorn på 1300W.