Coffe Pro

LACIMBALI ELECTIVE GRINDER AUTOTAMPER

För att garantera den bästa kvalitén i koppen och maximal flexibilitet har LaCimbali skapat Elective, en kvarn byggd för att samarbete med de mest avancerade LaCimbali-maskinerna. Tack vare det integrerade bluetooth-systemet kan Elective kommunicera med M200, M100, M39 samt M26 för att garantera perfekt malning av kaffet.

 

Den 4,3” touchdisplayen gör kvarnen enkel att använda och helt anpassningsbar efter era behov. Med bara några få steg kan ni justera malningsinställningarna för att säkerställa att ni får de resultat som önskas.

 

Elective är även utrustad med en Autotamper, verktyget som garanterar tampningsprecisionsprocessen. Användarvänlig och intuitiv. Mal först kaffet, flytta sedan upp portafiltret och kvarnen tampar perfekt.

TEKNISK SPECIFIKATION
UTFÖRANDEN
  • LaCimbali M23 2 grupper
  • LaCimbali M23 3 grupper

TILLBEHÖR

LACIMBALI M23

LaCimbalis M23 är en elegant och ergonomisk maskin som är lätt att använda och underhålla. Med ett fantastiskt thermosyphonsystem ger maskinen ett perfekt resultat i koppen varje gång. 

LACIMBALI M200

Designed to steal the show. M200 från italienska LaCimbali är en flaggskeppsmaskin som är designad för att synas. I kombination med fantastiska funktioner som är utvecklade med passionen för espresso av högsta kvalitet är M200 en maskin för framtidens baristor, redan idag. 

LACIMBALI M26

LaCimbali M26 espressomaskin är enkel att använda, lätt att kontrollera och lätt att underhålla. Ergonomisk och mångsidig, M26 är tillverkad av stål och ABS och är utrustad med ett pålitligt LaCimbali-termiskt system.

Mått (BxDxH) 215x400x582 mm
Vikt 22,8 g
Kapacitet 3,5-4,1 g/s