Coffe Pro

LACIMBALI M200

Designed to steal the show. M200 från italienska LaCimbali är en flaggskeppsmaskin som är designad för att synas. I kombination med fantastiska funktioner som är utvecklade med passionen för espresso av högsta kvalitet är M200 en maskin för framtidens baristor, redan idag. 

 

Maskinen är byggt för maximal ergonomi för baristan. Det är enkelt att programmera och ändra inställningar i M200. 

 

GT1 gör att du kan kontrollera temperaturen på varje ångtank för att garantera stabiliteten och flexibiliteten som behövs för olika recept. 

 

PROFILE adderar differentierad modulering av tryckprofilen för temperaturen vilket förfinar resultatet i koppen vad det gäller syra, bitterhet och intensitet. 

 

M200 finns i två, tre eller fyra grupper. Går att få i svart, vitt eller stål/rött. 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning380-415V
Mått (BxDxH)887x649x516mm
Ångrör2 st 
HetvattenuttagJa
UTFÖRANDEN

TILLBEHÖR

CARPIGIANI 191

Med Carpigiani 191 får du en kraftfull, praktisk och hållbar mjukglassmaskin som är utmärkt för alla typer av verksamheter inom HORECA och detaljhandel.

ESCOWA SOLO

Solo är en väldesignad kranpelare, tillgänglig i två olika utförande. Kranen tillverkas i ett matt (satin) och ett blankt (krom) utförande för att kunna matcha olika typer av inredningar.

FRANKE A600

Frankes A600 är en kraftfull maskin som lämpar sig bra i de flesta miljöer, full av valmöjligheter för att tillgodose alla era behov. Med ett automatiskt rengöringssystem och en 8” touchdisplay är maskinen enkel att manövrera och lämnar ett snyggt avtryck gentemot era kunder och gäster.