Coffe Pro

LACIMBALI M23

LaCimbalis M23 är en elegant och ergonomisk maskin som är lätt att använda och underhålla. Med ett fantastiskt thermosyphonsystem ger maskinen ett perfekt resultat i koppen varje gång. 

 

Knapparna är bakgrundsbelysta och maskinen kan utrustas med lampor för att lysa upp arbetsutrymmet. Även filterhållaren är utrustad för att vara ergonomisk. 

 

M23 finns även som 3-gruppare beroende på vilka behov ni har. Maskinen kommer i vitt eller svart. 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220-240V
Mått (BxDxH)820x518x552 mm
Ångrör2 st 
Utlopp för varmvattenJa
UTFÖRANDEN
  • LaCimbali M23 2 grupper
  • LaCimbali M23 3 grupper

TILLBEHÖR

ESCOWA SOLO

Solo är en väldesignad kranpelare, tillgänglig i två olika utförande. Kranen tillverkas i ett matt (satin) och ett blankt (krom) utförande för att kunna matcha olika typer av inredningar.

CEADO E37S

I E37S har Ceado kombinerat den senaste elektroniken med tillförlitligheten och innovationen hos Ceados produkter vilket har resulterat i en kvarn som håller kaffets bästa egenskaper intakta vid malning. 

BUNN ICBA

Bunns ICBA kommer med den nya standarden inom batchbryggning. Tre bryggknappar gör det enkelt att välja mellan olika bryggrecept och Bunns egna peak extraction sprayhead ger utvinner maximalt med extraktion av kaffet. Det utvecklade sprayheaded gör bidrar även till mindre kalkavlagring i maskinen.