Coffe Pro

LACIMBALI M26

LaCimbali M26 espressomaskin är enkel att använda, lätt att kontrollera och lätt att underhålla. Ergonomisk och mångsidig, M26 är tillverkad av stål och ABS och är utrustad med ett pålitligt LaCimbali-termiskt system.

LaCimbali M26 har en ny bakgrundsbelyst elektromekanisk knappanel som är intuitiv och lätt att använda, längre ångstavar och en servicedisplay för att säkerställa aktuell information.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220-240V
Mått (BxDxH)794x528x548 mm
Ångrör2 st 
HetvattenuttagJa
UTFÖRANDEN
  • LaCimbali M26 2 grupper 
  • LaCimbali M26 3 grupper 

TILLBEHÖR

LACIMBALI ELECTIVE GRINDER AUTOTAMPER

För att garantera den bästa kvalitén i koppen och maximal flexibilitet har LaCimbali skapat Elective, en kvarn byggd för att samarbete med de mest avancerade LaCimbali-maskinerna. Tack vare det integrerade bluetooth-systemet kan Elective kommunicera med M200, M100, M39 samt M26 för att garantera perfekt malning av kaffet.

ESCOWA SOLO

Solo är en väldesignad kranpelare, tillgänglig i två olika utförande. Kranen tillverkas i ett matt (satin) och ett blankt (krom) utförande för att kunna matcha olika typer av inredningar.

ETNA MILKBASE

Etna MilkBase är en smart maskin som skapar ett härligt och fylligt mjölkskum på ett ögonblick. Med MilkBase kommer du alltid att ha den perfekta baristaupplevelsen, enkla och optimala rengöringsegenskaper och jämn kvalitet.