Coffe Pro

MAHLKÖNIG E65S GRIND BY WEIGHT

Mahlkönigs E65S GBW är den första espressokvarnen någonsin som är utrustad med Grind-by-Weight-teknik för viktdosering i realtid.

 

E65S GBW är även utrustad med Mahlkönigs Disc Distance Detection vilket gör att du kan ställa in malningsgraden baserat på det faktiskta avståendet mellan malningsskivorna.

 

Den integrerade portafilterdetektorn känner av portafiltret automatiskt, väljer rätt förinställd malningsinställning och startar malningsprocessen.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220 – 240V
Malningskapacitet300 g/min
Kapacitet Bönbehållare1200 g
Vikt 12,2 kg
Mått (BxDxH)287 x 475 x 697 mm
  

TILLBEHÖR

CEADO E37S

I E37S har Ceado kombinerat den senaste elektroniken med tillförlitligheten och innovationen hos Ceados produkter vilket har resulterat i en kvarn som håller kaffets bästa egenskaper intakta vid malning. 

BARISTA STARTPAKET

Vi har samlat de viktigaste tillbehören till din espressomaskin i ett barista-kit. Startpaketet Barista innhåller en Barista Tamper 58mm, en Robusta tampermatta, en sticktermometer, två stycken mjölkkannor (på 0,3 samt 0,6 liter) samt en knockbox med låda.

ANFIM SPll+ SPECIAL

Anfim SP ll+ Special är Anfims toppval för att producera kaffe med bra smak, optimal sötma och perfekt balans även i de mest krävande miljöer. Med en malningskapacitet på 5-6 kg om dagen passar denna kvarn på större cafeer.

KONTAKA OSS

Hör av dig till oss så tar vi en kopp kaffe och snackar lite!

“KONTAKTFORMULÄR”