Coffe Pro

MAHLKÖNIG E65S

Mahlkönig E65S är en smidig väldesignad on demand espressokvarn med en innovativ ikonmeny för intuitiv drift. Upp till 6 programmerbara recept. Multifunktionell vrid- och tryckknapp. Behagligt tyst ljudnivå vid malning.

Kvarnen är snabb, steglös och har enhändig malningsgradsjustering med oberoende låsningsmekanism. Justerbar och avtagbart utlopp för att passa alla portafilter.

Bönbehållare med ökad hållfasthet. Universal, robust portafilterhållare.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220 – 240V
Malningskapacitet 4-10 g/s
Kapacitet Bönbehållare 1200 g
Vikt  11,2 kg
Mått (BxDxH) 195 x 283 x 583 mm

TILLBEHÖR

FIAMMA ASTROLAB

Fiammas flagskepp Astrolab är utrustad med några av de mest avancerade funktionerna på marknaden. En manuell espressomaskin i världsklass. 

BARISTA STARTPAKET

Vi har samlat de viktigaste tillbehören till din espressomaskin i ett barista-kit. Startpaketet Barista innhåller en Barista Tamper 58mm, en Robusta tampermatta, en sticktermometer, två stycken mjölkkannor (på 0,3 samt 0,6 liter) samt en knockbox med låda.

FIAMMA COMPASS

Compass från portugisiska Fiamma låter baristor nå sin fulla kreativa potential. Maskinen är det perfekta verktyget för att servera kaffe efter kaffe, kopp efter kopp. Det är enkelt att anpassa parametrar och inställningar efter behov för specialkaffe och liknande.