Coffe Pro

MAHLKÖNIG X54

Mahlkönigs X54 är hemmakvarnarnas hemmakvarn. X54 är utvecklad för att du ska kunna vara din egen barista hemma. Med stor flexibilitet är har kvarnen många användningsområden, för espresson på morgonen eller pour over-kaffet på eftermiddagen. 

 

X54 är utrustad med 54mm specialmalskivor för perfekt malning av bönorna. En LED-display gör det enkelt att ställa in önskade inställningar. Det är enkelt att byta mellan portafilterhållaren och kaffebehållaren, beroende på om du vill göra espresso eller bryggkaffe. 

 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220 – 240V
Malningskapacitet1-2,8 g/s
Kapacitet Bönbehållare1200 g
Vikt5,1 kg
Mått (BxDxH)195 x 283 x 583 mm
  

TILLBEHÖR

CEADO B280

B280 är utrustad med en stark motor på 1300W för att garantera perfekta resultat trots hög belastning.

BARISTA STARTPAKET

Vi har samlat de viktigaste tillbehören till din espressomaskin i ett barista-kit. Startpaketet Barista innhåller en Barista Tamper 58mm, en Robusta tampermatta, en sticktermometer, två stycken mjölkkannor (på 0,3 samt 0,6 liter) samt en knockbox med låda.

RANCILIO SILVIA

Denna snygga espressomaskin är tillverkad med omsorg och innehar hög kvalitet på både material och funktion. Den yttre ytan på espressomaskinen är borstad i rostfritt stål och toppen av espressomaskinen fungerar som en värmare. Den svarta ramen är pulverlackerat järn.