Coffe Pro

MARCO BRU 45

Marco BRU 45 kombinerar modern design med övertygande bryggegenskaper och teknisk innovation. Välj mellan automatisk och manuell vattenpåfyllning. Robust konstruktion. Lätt att installera och göra service på. Nydesignat brygghuvud. Två kaffekannor i glas ingår. Finns med vattenanslutning (A) eller manuell påfyllning i tank (M).

 

SCAE Gold Cup Standard garanterar bästa kaffekvalitet.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220 – 230V
Bryggkapacitet  1,8 liter
Vikt 9 kg
Mått (BxDxH) 211 x 360 x 444 mm
UTFÖRANDEN
  • Marco Bru 45M 
  • Marco Bru 45A

TILLBEHÖR

CEADO E8D

Ceados butikskvarn för att mala bryggkaffe, E8D är designad med en hög standard för nogrannhet och användarvänlighet tillsammans med strukturella egenskaper. Motorn är på 740W och kvarnen har samma design som sitt syskon E37T. 

ESCOWA ALBATROSS

Albatross är vår absolut storsäljare och är en smäcker kranpelare i modern och utmanande design. Albatross kan har två tappkranar som serverar kylt kolsyrat och kylt naturellt vatten.

MAHLKÖNIG EK43

Mahlkönig EK 43 är en exceptionellt robust kvarn med hög malningskapacitet. Den stora fördelen med kvarnen är att den maler extremt jämnt. Används på många av världens bästa kaffebarer och coffee shops samt av många tävlande i Världsmästerskapen i Kaffebryggning Brewer´s Cup.