Coffe Pro

MARCO FCG KVARN

Marco JET FCG är en högpresterande kvarn, designad för att jobba och kommunicera tillsammans med filterkaffemaskinen Marco JET. När den kopplas samman med JET så maler den automatiskt och konsekvent det gramantalet som användaren har ställt in.

Malningsgraden kan justeras så att du får en perfekt kopp kaffe varje gång. Malverk och konstruktion från Mahlkönig, men unikt anpassad för Marco JET. 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220 – 230V
Vikt13 kg
Mått (BxDxH)205 x 370 x 550 mm
  
  
  

TILLBEHÖR

CEADO E37S

I E37S har Ceado kombinerat den senaste elektroniken med tillförlitligheten och innovationen hos Ceados produkter vilket har resulterat i en kvarn som håller kaffets bästa egenskaper intakta vid malning. 

BARISTA STARTPAKET

Vi har samlat de viktigaste tillbehören till din espressomaskin i ett barista-kit. Startpaketet Barista innhåller en Barista Tamper 58mm, en Robusta tampermatta, en sticktermometer, två stycken mjölkkannor (på 0,3 samt 0,6 liter) samt en knockbox med låda.

ANFIM SPll+ SPECIAL

Anfim SP ll+ Special är Anfims toppval för att producera kaffe med bra smak, optimal sötma och perfekt balans även i de mest krävande miljöer. Med en malningskapacitet på 5-6 kg om dagen passar denna kvarn på större cafeer.

KONTAKA OSS

Hör av dig till oss så tar vi en kopp kaffe och snackar lite!

“KONTAKTFORMULÄR”