Coffe Pro

MARCO JET 6

Marco JET är marknadens modernaste kaffebryggare och Marco har med den skapat en ny branschstandard. Marco JET kombinerar modern design med övertygande bryggegenskaper och teknisk innovation.

Kaffemaskinen ger 2-6 liter kaffe per bryggning. SCAE Gold Cup Standard.

Kan användas och kommunicera med Kvarn Marco FCG. Användarvänlig Touch Screen för inställningar av temperatur och bryggvolym. Inbyggd hetvattendispenser.
Bästa energivärdena i sin klass.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220 – 230V
Bryggkapacitet 2-6 liter
Mått (BxDxH) 303 x 444 x 810 mm

TILLBEHÖR

FRANKE A400

Frankes A400 är en kompakt men kraftfull maskin som lämpar sig bra i de flesta miljöer. Med ett automatiskt rengöringssystem och en 8” touchdisplay är maskinen enkel att manövrera och lämnar ett snyggt avtryck gentemot era kunder och gäster.

MARCO FCG KVARN

Marco JET FCG är en högpresterande kvarn, designad för att jobba och kommunicera tillsammans med filterkaffemaskinen Marco JET. När den kopplas samman med JET så maler den automatiskt och konsekvent det gramantalet som användaren har ställt in.

ANIMO OPTIME 22

OptiMe 22 är en böna-till-kopp-maskin med två stycken bönbehållare/kvarnar för att göra ännu fler och bättre produkter med möjligheten att ha både espressobönor och vanliga kaffebönor.