Coffe Pro

WMF 1300S

 WMF 1300 S är en uppgradering av WMF 1100 S. Med en kompakt design och ett rekommenderat dagligt uttag på 120 koppar.

 

Den innovativa pekskärmen på 7” är lättnavigerad och menyn kan anpassas för just er verksamhet. Det går att byta bakgrundsfärg, lägga in olika bilder etc. för till exempel reklam eller information. I rengöringsläget visas tydliga bilder på skärmen för att förenkla rengöringsprocessen. 

 

Maskinen kan utrustas med upp till 2 bönbehållare samt 1 toppingbehållare för choklad, chai eller pulvermjölk. Önskas färskmjölk är maskinen kompatibel till 3,5L och 6,5L mjölkkylarna från WMF. Detta ger er möjligheten att ha ett stort utbud av såväl kaffebaserade drycker som t.ex. chokladdrycker samt mjölkdrycker. 

 

Det justerbara utloppet kan ställas in för att passa just era koppar. Detta för att slippa onödigt stänk, risken att någon bränner sig samt för att bibehålla den perfekta temperaturen på den färdiga produkten. 

 

Med ECO Mode-inställningar går det att sänka energiförbrukningen under tider då maskinen används mindre eller inte alls. 

 

WMF 1300 S har en intern vattentank vilket gör att den går att köra både med och utan fast vattenanslutning. Detta gör maskinen anpassningsbar för utrymmen där det inte finns fast vattenanslutning. 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220-240V
Rekommenderat dagligt uttag120 koppar
Bönbehållare2 st
Vattentank4,5L
Mått (BxDxH)325x574x670 mm
Vikt40 kg

TILLBEHÖR

FIAMMA NAU

Fiammas mest kompakta maskin Nau är designad för att fungera på alla platser tack vare dess interna vattentank. Hemma, på kontoret, i baren, på restaurangen, etc. 

ESCOWA ALBATROSS

Albatross är vår absolut storsäljare och är en smäcker kranpelare i modern och utmanande design. Albatross kan har två tappkranar som serverar kylt kolsyrat och kylt naturellt vatten.

CEADO B280

B280 är utrustad med en stark motor på 1300W för att garantera perfekta resultat trots hög belastning.