Coffe Pro

WMF 1500S+

WMF 1500 S+ är en uppdaterad version av WMF 1500 S. Med alla kvaliteter som sin föregångare har den nu också bland annat förbättrats med en 10’’ pekskärm, automatiska kvarnjusteringar och nytt automatiskt utlopp.

 

Modern och prisbelönad design, extremt tysta kvarnar, intuitiv 10’’ pekskärm med annonseringsmöjligheter (bild, video och ljud) under bryggtiden, extern Plug&C-lean samt möjlighet till nya mjölksystemet Dynamic Milk för varm och kall mjölk öppnar upp nya möjligheter med det bästa mjölkskummet på marknaden.

 

Reducerad energiförbrukning och nästan 100 % återvinningsbara material gör maskinen till en “Grön maskin”.

 

8 dryckesval på 6 nivåer gör att 48 olika drycker kan programmeras för enkel eller dubbel kopp. Du kan också spara dina egna recept och bilder för varje val. I självbetjäningsläget är det till och med möjligt att programmera kombinationer av grupper av dryckesval i olika nivåer, beroende på till exempel vilken tid på dagen.

 

Avancerade inställningsmöjligheter för att optimera extraktionen garanterar bästa smak och kvalitet i koppen.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning230V
Rekommenderat dagligt uttag180 koppar
Bönbehållare650g / 550 g (center)
Toppingbehållare1200g
Mått (BxDxH)B325xH675xD590 mm
Utlopp för varmvattenJa

TILLBEHÖR

FIAMMA NAU

Fiammas mest kompakta maskin Nau är designad för att fungera på alla platser tack vare dess interna vattentank. Hemma, på kontoret, i baren, på restaurangen, etc. 

ESCOWA ALBATROSS

Albatross är vår absolut storsäljare och är en smäcker kranpelare i modern och utmanande design. Albatross kan har två tappkranar som serverar kylt kolsyrat och kylt naturellt vatten.

CEADO B280

B280 är utrustad med en stark motor på 1300W för att garantera perfekta resultat trots hög belastning.