Coffe Pro

WMF 5000S+

WMF 5000 S+ är en uppdaterad version av den banbrytande höjdpunkten i plattformen för WMFs nya generation kaffemaskiner med maximal kapacitet för minimalt utrymme. Nu med en stor 10’’ pekskärm, automatiska kvarnjusteringar och automatiskt utlopp.

 

Dess kraftfulla och slitstarka bryggenhet garanterar att leverera ett konsekvent stort antal koppar trots sitt förbluffande kompakta mått och som med den högpresterande pumpen säkerställer lång livslängd och hög prestanda. Intuitiv 10’’ pekskärm med annonseringsmöjligheter (bild, video och ljud). 

 

Avancerade inställningsmöjligheter för att optimera extraktionen garanterar bästa smak och kvalitet i koppen. Utrustad med WMF Dynamic Milk erbjuder WMF 5000 S+ en mängd olika konsistenser för både varmt och kallt skummad mjölk samt varm och kall mjölk.

 

Med WMFs innovativa Fresh Filtred Coffee kan du servera kaffespecialiteter och läckert färskt filtrerat kaffe från en och samma maskin! Tack vare WMFs nya filterkapsel-system bryggs varje kopp av nymalda kaffebönor och filtreras sedan smidigt för att ta bort sediment och oljor. Eftersom systemet säkerställer en konstant temperatur och volym är varje kopp filtrerat kaffe konstant lika smakrikt och färskt.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning230V
Rekommenderat dagligt uttag250 koppar
Bönbehållare1200g / 550 g (center)
Toppingbehållare1200g
Mått (BxDxH)325x590x706 mm
Utlopp för varmvattenJa

TILLBEHÖR

FIAMMA NAU

Fiammas mest kompakta maskin Nau är designad för att fungera på alla platser tack vare dess interna vattentank. Hemma, på kontoret, i baren, på restaurangen, etc. 

ESCOWA ALBATROSS

Albatross är vår absolut storsäljare och är en smäcker kranpelare i modern och utmanande design. Albatross kan har två tappkranar som serverar kylt kolsyrat och kylt naturellt vatten.

CEADO B280

B280 är utrustad med en stark motor på 1300W för att garantera perfekta resultat trots hög belastning.