Coffe Pro

WMF 9000F

Fylligt filterkaffe i stor skala. WMF 9000 F med intern kaffetank kan skryta med alla avancerade funktioner som krävs i alla situationer där höga volymer filterkaffe av högsta kvalitet krävs, vare sig det är i en restaurang eller självbetjäningsmiljö. Filterkaffermaskinen WMF 9000 F kombinerar hög prestanda, utmärkt kaffekvalitet och användarvänlig drift. Den erbjuder en mängd innovativa funktioner för att tillfredsställa kraven i masscateringssektorn.

Denna helautomatiska filterkaffermaskin är byggd av det premiummaterial, avancerad teknik och robust konstruktion som du förväntar dig av WMF, vilket garanterar många års pålitlig och lönsam service. WMF 9000 F har en bryggkapacitet på upp till 50 liter eller 500 koppar per timme. Den integrerade 4-liters lagringsbehållaren är utformad för kontrollerad dispensering och låter dig ställa in den maximala bryggmängden genom att välja mellan en, två eller fyra liter.

Du kan också bestämma en maximal lagringsperiod och bestämma om efterbryggning ska börja automatiskt när lagringsbehållaren har tömts. Kaffedosering direkt i kopp sker genom utloppet under skärmen från den interna lagringsbehållaren. Med denna modell placeras hetvattenuttaget tillhöger om kaffeutloppet.

Under bryggning via den utskjutbara bryggarmen serveras kaffet i en extern termos. Bryggarmen är optimerad för fyllning av termosar med en kapacitet på upp till 2,8 liter och kan förlängas för att fylla olika termosstorlekar (upp till 175 mm bred, 398 mm hög).

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning380-415V
Rekommenderat dagligt uttag500 koppar/timme
Kaffebehållare2,5-3,8kg
Utlopp för varmvattenJa
Mått (BxDxH)50x605x782mm

TILLBEHÖR

FIAMMA ASTROLAB

Fiammas flagskepp Astrolab är utrustad med några av de mest avancerade funktionerna på marknaden. En manuell espressomaskin i världsklass. 

ESCOWA SOLO

Solo är en väldesignad kranpelare, tillgänglig i två olika utförande. Kranen tillverkas i ett matt (satin) och ett blankt (krom) utförande för att kunna matcha olika typer av inredningar.

MERRYCHEF EIKON 2es

Eikon e2s är en liten höghastighetsugn med hög prestanda, idealisk för cafeer, bistros, kiosker, snackbarer eller övriga butiker där det är viktigt att effektivisera utrymmet.