Coffe Pro

WMF ESPRESSO

WMF espresso är en unik espressomaskin med inbyggda kvarnar och automatisk tampning för den perfekta espresson varje gång.
Handgjord – automatiskt! 

WMF espresso kontrollerar alla vitala bryggparametrar, styr bryggtiden, justerar malningsgraden, maler och tampar kaffet automatiskt. Sätt bara i portafiltret, tryck på knappen, vänta på den perfekta espresson, ta bort portafiltret och töm – allt klart. Tillförlitligheten och konsekvensen garanterar konstant hög kvalitet vilket tillåter att WMF espresso kan användas av alla!

Maskinen är utrustad med helautomatisk och manuell mjölkskummare och ger möjlighet att ställa in upp till 12 olika kafferecept och 3 olika typer av mjölkskum. De två inbyggda kvarnarna ger dig möjlighet att använda två olika kaffebönor anpassade för dina olika kaffedrinkar. Det manuella maskinläget tillåter dessutom användning av externa kvarnar för en helt manuell beredningsprocess. WMF espresso har helautomatisk rengöring av samtliga delar som kommer i kontakt med kaffe. Omfattande programinställningar via pekskärmen ger dig full kontroll över bryggparametrarna.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning400V
Antal inbyggda kvarnar2 st 
Antal grupper2 st 
Utlopp för varmvattenJa
Mått (BxDxH)723x540x580mm

TILLBEHÖR

WMF 9000F

Fylligt filterkaffe i stor skala. WMF 9000 F med intern kaffetank kan skryta med alla avancerade funktioner som krävs i alla situationer där höga volymer filterkaffe av högsta kvalitet krävs, vare sig det är i en restaurang eller självbetjäningsmiljö. 

ESCOWA SOLO

Solo är en väldesignad kranpelare, tillgänglig i två olika utförande. Kranen tillverkas i ett matt (satin) och ett blankt (krom) utförande för att kunna matcha olika typer av inredningar.

MERRYCHEF EIKON 2es

Eikon e2s är en liten höghastighetsugn med hög prestanda, idealisk för cafeer, bistros, kiosker, snackbarer eller övriga butiker där det är viktigt att effektivisera utrymmet.