Coffe Pro

CARPIGIANI 191

Med Carpigiani 191 får du en kraftfull, praktisk och hållbar mjukglassmaskin som är utmärkt för alla typer av verksamheter inom HORECA och detaljhandel.

 

Tack vare att maskinen kan självpastörisera behöver den endast diskas en gång i månaden, vilket gör att du både sparar tid och glassmix.

 

191 Steel är i rostfritt utförande vilket gör den lätt att rengöra utvändigt och den missfärgas inte med tiden.

 

Med ställbart Overrun (lufttillförsel mellan pump och cylinder) kan du enkelt välja att producera en mer gräddig eller luftig mjukglass.

 

Maskinen placeras på bänk och producerar cirka 200 glassar i timmen. 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning400V
Mått (BxDxH)507x677x730 mm
Vikt140 kg
Kapacitet200 glassar/h

 

TILLBEHÖR

ESCOWA ALBATROSS

Albatross är vår absolut storsäljare och är en smäcker kranpelare i modern och utmanande design. Albatross kan har två tappkranar som serverar kylt kolsyrat och kylt naturellt vatten.

CEADO ES500

Ceado ES500 är en högkvalitativ råsaftcentrifug för produktion av färsk frukt- och grönsaksjuice med automatisk frutktköttseparation.

 

Den kompakta storleken är idealisk för den genomsnittliga juicebaren som förbrukar ca 10-15kg frukt och grönsaker om dagen.

ANIMO OPTIVEND S

På endast 7 sekunder producerar OptiVend S Touch en färsk kopp kaffe. Välj mellan en, två, tre eller fyra behållare för torrprodukter som kaffe, choklad, chai och mjölk.