Coffe Pro

CEADO B285

B285 är den nya blendern utformad för att minimera ljudet vid beredning. Tack vare Ceados Silent System är blendern en av de tystaste på marknaden trots den starka motorn på 1300W. 

 

Ceados egna Blender App möjliggör programmering av blendern direkt från en telefon eller surfplatta. Appen är även fylld med recept och tips för hur ni kan skapa produkter, optimera arbetet och förbättra produktionen. 

Utrustad med Ceados nya Dynamic Spin där bladen i blendern är specifikt utformade för att garantera säker användning och rengöring och ökad hållbarhet.

 

Det nya fästsystemet säkrar att kannan står stablilt vilket minskar ljudet från blendern och ökar hållbarheten på komponenterna. 

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220 – 240V
RPM 6000/28000
Vikt 8,8 kg
Mått (BxDxH) 195 x 220 x 486 mm

TILLBEHÖR

CEADO ES900

ES900 är Ceados största råsaftcentrifug och lämpar sig för juicebarer som använder över 20 kg frukt och grönsaker om dagen. Med automatisk fruktköttseparering och  med dubbla matningsrör garanterar Ceado bästa möjliga utvinning av saft och juice från frukt och grönsaker. 

ESCOWA LOM EVO

Med Lom EVO har vi tagit det bästa vi har från vår samlade erfarenhet om kranpelare. Resultatet är en evolution av stil och funktion.

ANIMO OPTIVEND S

På endast 7 sekunder producerar OptiVend S Touch en färsk kopp kaffe. Välj mellan en, två, tre eller fyra behållare för torrprodukter som kaffe, choklad, chai och mjölk.