Coffe Pro

CEADO ES500

Ceado ES500 är en högkvalitativ råsaftcentrifug för produktion av färsk frukt- och grönsaksjuice med automatisk frutktköttseparation. Ceado ES500 var den första att använda magnetlås på juicepressens filterkorg.


Juicen kan enkelt extraheras från morötter, äpplen, skalad ananas och andra frukter eller grönsaker på bara några sekunder. Inga verktyg behövs för att ta bort delar som kommer i kontakt med frukten och grönsakerna, vilket merför mycket enkel rengöring och hantering. 


Den kompakta storleken är idealisk för den genomsnittliga juicebaren som förbrukar ca 10-15kg frukt och grönsaker om dagen.


Som med de andra Ceado juicemaskiner är motorhuset i lättmetall, medan filterkorgen är i rostfritt stål. Ceado ES500 är utrustad med en kraftig asynkronmotor, fläktkyld och med termosäkring. Det finns också ett samverkande säkerhetssystem som gör att rörliga delar stannar när låsarmen lyfts upp.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220 – 240V
Motor 700W, 6000 rpm
Vikt 14,5 kg
Mått (BxDxH) 242 x 385 x 512 mm

TILLBEHÖR

ESCOWA ALBATROSS

Albatross är vår absolut storsäljare och är en smäcker kranpelare i modern och utmanande design. Albatross kan har två tappkranar som serverar kylt kolsyrat och kylt naturellt vatten.

CEADO B280

B280 är utrustad med en stark motor på 1300W för att garantera perfekta resultat trots hög belastning.

FRANKE A300

Begränsat utrymme borde aldrig stå i vägen för en bra kaffemaskin. A300 från Franke är en liten och kompakt maskin med stora möjligheter.