Coffe Pro

CEADO ES700

Ceado ES700 är en top-of-the-line råsaftcentrifug från Italienska Ceado med automatisk fruktköttseparering och är den enda juicemaskinen med dubbla matningsrör, för bästa möjliga utvinning av saft och juice från frukt och grönsaker. Magnetlåset på juicepressens filterkorg gör hanteringen enkel och säker.


Juicen kan enkelt extraheras från morötter, äpplen, skalad ananas och andra frukter eller grönsaker på bara några sekunder. Inga verktyg behövs för att ta bort delar som kommer i kontakt med frukten och grönsakerna, vilket merför mycket enkel rengöring och hantering.


Storleken på fläkten gör den lämplig för juicebarer med höga prestationskrav. Anpassad för dig som använder över 15 kg frukt och grönsaker per dag.


Som med de andra Ceado juicemaskiner är motorhuset i lättmetall, medan filterkorgen är i rostfritt stål. Ceado ES700 är utrustad med en kraftig asynkronmotor, fläktkyld och med termosäkring. Det finns också ett samverkande säkerhetssystem som gör att rörliga delar stannar när låsarmen lyfts upp.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220 – 240V
Motor 800W, 6000 rpm
Vikt 18,5 kg
Mått (BxDxH) 290 x 438 x 512 mm

TILLBEHÖR

CEADO B285

B285 är den nya blendern utformad för att minimera ljudet vid beredning. Tack vare Ceados Silent System är blendern en av de tystaste på marknaden trots den starka motorn på 1300W. 

ESCOWA SOLO

Solo är en väldesignad kranpelare, tillgänglig i två olika utförande. Kranen tillverkas i ett matt (satin) och ett blankt (krom) utförande för att kunna matcha olika typer av inredningar.

MARCO BRU 60

Marco Bru 60 är en termosbryggare som kombinerar modern design med övertygande bryggegenskaper och teknisk innovation. Välj mellan automatisk och manuell vattenpåfyllning. Robust konstruktion. Lätt att installera och göra service på. Nydesignat brygghuvud.