Coffe Pro

CEADO ES900

ES900 är Ceados största råsaftcentrifug och lämpar sig för juicebarer som använder över 20 kg frukt och grönsaker om dagen. Med automatisk fruktköttseparering och  med dubbla matningsrör garanterar Ceado bästa möjliga utvinning av saft och juice från frukt och grönsaker. Magnetlåset på juicepressens filterkorg gör hanteringen enkel och säker.

 

Juicen kan enkelt extraheras från morötter, äpplen, skalad ananas och andra frukter eller grönsaker på bara några sekunder. Inga verktyg behövs för att ta bort delar som kommer i kontakt med frukten och grönsakerna, vilket merför mycket enkel rengöring och hantering.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220 – 240V
Motor 1000W, 6000 rpm
Vikt 23 kg
Mått (BxDxH) 290 x 538 x 530 mm

TILLBEHÖR

CEADO B285

B285 är den nya blendern utformad för att minimera ljudet vid beredning. Tack vare Ceados Silent System är blendern en av de tystaste på marknaden trots den starka motorn på 1300W. 

ESCOWA SOLO

Solo är en väldesignad kranpelare, tillgänglig i två olika utförande. Kranen tillverkas i ett matt (satin) och ett blankt (krom) utförande för att kunna matcha olika typer av inredningar.

ANIMO OPTIVEND

På endast 7 sekunder producerar Optivend 32 en färsk kopp kaffe. På 77 sekunder brygger du en hel termos kaffe som du kan ta med till mötesrummet eller frukosten.