Coffe Pro

CEADO ISKROSSARE V100

Ceado V100 är en högpresterande professionell iskross i rostfritt stål. V100 kan krossa 6kg is i minuten vilket placerar den i toppen av sin produktkategori. Med en produktionskapacitet på 360kg/timme gör att den snabbt producerar stora mängder krossad is.

 

Tillverkad helt i rostfritt stål gör V100 solid och pålitlig. Liten i storlek i kombination med stor produktionskapacitet gör V100 till det perfekta arbetsredskapet.

 

Den är utformad med högsta säkerhet för operatören tack vare det dubbla automatiska avstängningssystemet som aktiveras när locket lyfts eller vid avlägsnande av den utdragbara behållaren för krossad is.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220 – 240V
Kapacitet6 kg/min 
Vikt15,5 kg
Mått (BxDxH)240 x 340 x 470 mm

TILLBEHÖR

CEADO MIXER M98

Ceado M98 är en milk-shaker eller dryckesblandare för beredning av Frappes på glass eller pulver och mjölkberedningar, milk shakes, iskaffe och andra glass- och likörbaserade drycker.

CEADO ES500

Ceado ES500 är en högkvalitativ råsaftcentrifug för produktion av färsk frukt- och grönsaksjuice med automatisk frutktköttseparation.

 

Den kompakta storleken är idealisk för den genomsnittliga juicebaren som förbrukar ca 10-15kg frukt och grönsaker om dagen.

MERRYCHEF EIKON E2S

Eikon e2s är en liten höghastighetsugn med hög prestanda, idealisk för cafeer, bistros, kiosker, snackbarer eller övriga butiker där det är viktigt att effektivisera utrymmet.