Coffe Pro

CEADO ISKROSSARE V90

Den första vertikala iskrossen för den kommersiella sektorn. Tack vare Ceado’s patenterade iskrossystem kan V90 krossa upp till 2kg is per minut och kan därför användas för att framställa en cocktail direkt i glaset eller förbereda den mängd is som behövs för flera timmars arbete. Ceado V90 klarar en utmatning av 120kg/timme och ger operatören friheten att arbeta flexibelt och anpassat efter beställningsflöde – servera kunden direkt eller bereda is i förväg. 

Med sitt rostfria stålblad och det stora vridmomentet i den kraftfulla växelmotorn med kugghjul av brons, krossar V90 isbitar, på ett par sekunder, i perfekt storlek för att framställa drinkar som Caipirinha och Mojito. Maskinhuset är av lättmetall och behållaren av rostfritt stål. 

V90 är säker och tillförlitlig. Det patenterade avstängningssystemet garanterar inte bara operatörens säkerhet, men gör det också lättare att använda iskrossen och därför arbeta snabbt och optimerat.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220 – 240V
Kapacitet2 kg/min
Vikt3,9 kg
Mått (BxDxH)210 x 230 x 460 mm

TILLBEHÖR

CEADO MIXER M98

Ceado M98 är en milk-shaker eller dryckesblandare för beredning av Frappes på glass eller pulver och mjölkberedningar, milk shakes, iskaffe och andra glass- och likörbaserade drycker.

FIAMMA COMPASS

Compass från portugisiska Fiamma låter baristor nå sin fulla kreativa potential. Maskinen är det perfekta verktyget för att servera kaffe efter kaffe, kopp efter kopp. Det är enkelt att anpassa parametrar och inställningar efter behov för specialkaffe och liknande. 

 

ESCOWA ES700

Ceado ES700 är en top-of-the-line råsaftcentrifug från Italienska Ceado med automatisk fruktköttseparering och är den enda juicemaskinen med dubbla matningsrör, för bästa möjliga utvinning av saft och juice från frukt och grönsaker.