Coffe Pro

CEADO JUICEPRESS S98

Ceado S98 är den perfekta citruspressen för den som vill servera färskpressad fruktjuice av hög kvalitet på bara några sekunder. Motorhuset i lättmetall och den fläktkylda asynkronmotorn med säkerhetsbrytare säkerställer hösta prestanda och tillförlitlighet i juicepressen.

 

Två utbytbara pressdelar gör att alla storlekar av citrusfrukter kan pressas utan ansträngning. 

 

Alla delar som kommer i kontakt med frukten är löstagbara och diskmaskinsäkra, och minskar därigenom tiden för rengöring och garanterar säker hygien.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220 – 240V
Vikt6,5 kg
RPM1400
Mått (BxDxH)240 x 200 x 370 mm

TILLBEHÖR

CEADO V90

Tack vare Ceado’s patenterade iskrossystem kan V90 krossa upp till 2kg is per minut och kan därför användas för att framställa en cocktail direkt i glaset eller förbereda den mängd is som behövs för flera timmars arbete. 

CEADO ES700

Ceado ES700 är en top-of-the-line råsaftcentrifug från Italienska Ceado med automatisk fruktköttseparering och är den enda juicemaskinen med dubbla matningsrör, för bästa möjliga utvinning av saft och juice från frukt och grönsaker.

Den kompakta storleken är idealisk för den genomsnittliga juicebaren som förbrukar ca 10-15kg frukt och grönsaker om dagen.

CEADO MIXER M98

Ceado M98 är en milk-shaker eller dryckesblandare för beredning av Frappes på glass eller pulver och mjölkberedningar, milk shakes, iskaffe och andra glass- och likörbaserade drycker.