Coffe Pro

CEADO MIXER M98

Ceado M98 är en milk-shaker eller dryckesblandare för beredning av Frappes på glass eller pulver och mjölkberedningar, milk shakes, iskaffe och andra glass- och likörbaserade drycker.

 

Liksom alla Ceado blandare görs M98 helt i lättmetall och stål, och aktiveras automatiskt av en mikrobrytare monterad bakom behållarens fäste. M98 är utrustad med en 300W fläktkyld universalmotor på 15.000 varv per minut. 

 

Den levereras med en behållare på 0.9l i rostfritt stål och två olika typer av omrörare. Den ena består av en dubbel visp i rostfritt stål och är mer lämplig för glassberedningar, medan den andra består av en visp i vitt polykarbonat, som har en diameter och tjocklek som gör den särskilt lämplig för blandningar av mjölk eller beredningar av iskaffe.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning220 – 240V
RPM15000
Vikt3,4 kg
Mått (BxDxH)210 x 180 x 485 mm

TILLBEHÖR

CEADO ISKROSS V100

Ceado V100 är en högpresterande professionell iskross i rostfritt stål. V100 kan krossa 6kg is i minuten vilket placerar den i toppen av sin produktkategori. Med en produktionskapacitet på 360kg/timme gör att den snabbt producerar stora mängder krossad is.

CEADO ES900

ES900 är Ceados största råsaftcentrifug och lämpar sig för juicebarer som använder över 20 kg frukt och grönsaker om dagen. Med automatisk fruktköttseparering och  med dubbla matningsrör garanterar Ceado bästa möjliga utvinning av saft och juice från frukt och grönsaker. 

 

MARCO BRU 60

Marco Bru 60 är en termosbryggare som kombinerar modern design med övertygande bryggegenskaper och teknisk innovation. Välj mellan automatisk och manuell vattenpåfyllning. Robust konstruktion. Lätt att installera och göra service på. Nydesignat brygghuvud.