Coffe Pro

ESCOWA LOM EVO

Med Lom EVO har vi tagit det bästa vi har från vår samlade erfarenhet om kranpelare. Resultatet är en evolution av stil och funktion.

Lom EVO har en hög tapphöjd för att kunna användas med de allra flesta vanligen förekommande flaskor och karaffer på marknaden. Den använder våra fjädrande kranar, självklart gjorda helt i rostfritt stål.

Designmässigt har vi använt Loms enkla uttryck i kombination med den uppskattade svarta glanslacken från Lom LED, även här med inslag av LED-belysning i form av ett vridbart toppstycke. Välj om den vinklade bakbelysta ytan ska synas framåt eller bakåt. Allt för att förenkla kommunikationen av ditt varumärke.

Vidare är Lom EVO utrustat med greppvänliga höga handtag i kromliknande härdig plast. Tack vare ett genomgående monterings-stag kan den monteras på tjockare bänkskivor än standard.

TEKNISK SPECIFIKATION
Vattenval Okylt stilla / Kylt stilla / Kylt kolsyrat
Motor 700W, 6000 rpm
Vikt 14,5 kg
Mått (BxDxH) 242 x 385 x 512 mm

TILLBEHÖR

FRANKE A400

Frankes A400 är en kompakt men kraftfull maskin som lämpar sig bra i de flesta miljöer. Med ett automatiskt rengöringssystem och en 8” touchdisplay är maskinen enkel att manövrera och lämnar ett snyggt avtryck gentemot era kunder och gäster.

RANCILIO CLASSE 7

En stilren espressomaskin med stor kapacitet och utrymme för koppar/glas upp till 145 mm höga.

CEADO ES700

Ceado ES500 är en högkvalitativ råsaftcentrifug för produktion av färsk frukt- och grönsaksjuice med automatisk frutktköttseparation.

Den kompakta storleken är idealisk för den genomsnittliga juicebaren som förbrukar ca 10-15kg frukt och grönsaker om dagen.