Coffe Pro

MERRYCHEF EIKON E2S

Eikon e2s är en liten höghastighetsugn med hög prestanda, idealisk för cafeer, bistros, kiosker, snackbarer eller övriga butiker där det är viktigt att effektivisera utrymmet. 

 

Ugnen kan tillaga, värma, rosta eller baka mängder av rätter som till exempel panini, varma mackor, pizza och wraps. 

 

Accelerated Cooking Technology® kombinerar tre värmeteknologier:
Tuned Impingement, mikrovågor och hetluft. Tillagningstiden är upp till 20 gånger snabbare än med en vanlig ugn. 

 

Med ugnen kommer en plan plåt, en värmetålig stekspade med sidokanter, en solid korg (hel), en avsvalningspanna samt två insatser för plåt.

TEKNISK SPECIFIKATION
Spänning 220 – 240V
Mått (BxDxH) 256x595x630 mm

TILLBEHÖR

FRANKE A600

Frankes A600 är en kraftfull maskin som lämpar sig bra i de flesta miljöer, full av valmöjligheter för att tillgodose alla era behov. Med ett automatiskt rengöringssystem och en 8” touchdisplay är maskinen enkel att manövrera och lämnar ett snyggt avtryck gentemot era kunder och gäster.

ESCOWA SOLO

Solo är en väldesignad kranpelare, tillgänglig i två olika utförande. Kranen tillverkas i ett matt (satin) och ett blankt (krom) utförande för att kunna matcha olika typer av inredningar.

MARCO BRU 60

Marco Bru 60 är en termosbryggare som kombinerar modern design med övertygande bryggegenskaper och teknisk innovation. Välj mellan automatisk och manuell vattenpåfyllning. Robust konstruktion. Lätt att installera och göra service på. Nydesignat brygghuvud. Finns med vattenanslutning (A) eller manuell påfyllning i tank (M).