Coffe Pro

OM OSS

Möt våra leverantörer

Alla våra leverantörssamarbeten är noga utvalda för att gå hand i hand med våra värderingar och miljömål. Vårt maskinerbjudande är brett för att passa alla typer av verksamheter och behov. 

I över 100 år har Franke utvecklat och sålt kaffemaskiner. “Everything but ordinary” är deras ledord. Innovativa tekniska lösningar i kombination med en unik design. Lösningar anpassade för alla kunders komplexa behov. Det är Franke. 

Fiamma grundades 1977 i den vackra staden Averio på Portugals silverkust. Till en början tillverkade fabriken små elektriska delar som batteriladdare, lampor och annat. 1980 föddes namnet Fiamma,för ett företag med en brinnande “flamma”. Tanke var att associeras med passion och drivet att åstadkomma fantastiska saker. Däribland espressomaskiner i världsklass. 

1927 bygger Roberto Rancillio sin första kaffemaskin, La Regina. Nästan 100 år senare är Rancillio en av de ledande leverantörer av espressomaskiner. De tillverkar såväl professionella espressomaskiner som espressomaskiner för hemmabruk. 

Animo har funnits på marknaden i mer än 70 år och finns i över 75 länder runt om i världen. Riktigt gott kaffe kräver en bra maskin. Och en bra maskin kräver erfarenhet, expertis och engagemang.  Animo gör kaffebryggare och utrustning för människor som vill servera gott kaffe. Användarvänliga maskiner som är hållbara och bekväma att underhålla samt med en mängd olika alternativ. 

Bunn är företaget som uppfann det räfflade kaffefiltret med plattbotten som vi använder i de flesta stora kaffebryggare idag. Bunn är även företaget bakom pour over dripp kaffebryggarna – en teknik som har utvecklats och används på många kaffebryggare, stora som små, än idag. Kaffebryggarna från Bunn håller högsta kvalitet, för att kunna brygga kaffe till er i många år. 

Italienska Ceado är ett ungt, dynamiskt företag som sätter sina idéer till förfogande för de bästa professionella bartendrar och baristas, genom att designa, tillverka och sälja ett brett sortiment av barutrustning som hjälper dem i deras dagliga arbete. Tillförlitlighet, hållbarhet, användarvänighet och säkerhet genomsyrar samtliga Ceados produkter, oavsett om det gäller blenders, mixer, juicers, juicepressar, råsaftcentrifuger, is-krossar eller espressokvarnar.

I mer än 80 år har Mahlkönig varit det ledande varumärket för professionella kvarnar av högsta kvalitet. Mahlkönig står för kvalitet, ledarskap och innovation. Som en del av deras filosofi är produkterna utvecklade av Mahlkönigs ingenjörer och tillverkas för hand för att uppfylla enskilda kunders behov och krav. Permanenta investeringar i produktions- och kvalitetsprocesser är en självklarhet för att säkerställa den höga kvalitet som förväntas av alla Mahlkönigprodukter. Tyngdpunkten i Mahlkönig är utvecklingen av kvarnar för bästa malning av alla typer av kaffe och rostningar.

Escowa är Nordens största producent av kundanpassade dricksvattenautomater och brinner helhjärtat för det vi gör! Escowa har sitt ursprung som småskalig aktör i kaffe-branschen där man snart upptäckte att det saknades ett bra alternativ till kaffe och te på jobbet. 1986 blev idén till verklighet då det lilla kaffeföretaget började tillverka egenproducerade underskåp som skulle bli en grundsten i företagets affärsidé: kylt och kolsyrat vatten i tåliga automater för kontor och offentliga miljöer. Sedan dess har företaget vuxit och stiliserat sin vision om bra vatten på arbetsplatsen.

Merrychef har utvecklad höghastighetsugnar sedan 1950 och har uppfunnit ett helt nytt sätt att laga mat i kök och restauranger i hela världen. Utan att kompromissa med kvalitén, kan ni med Merrychefs höghastighetsugnar tillaga mat upp till 20 gånger snabbare än i en vanlig ugn, men med samma höga kvalitet. 

Sharps motto har, sedan företaget grundades 1912, varit att skapa innovationer och skapa framtiden. De har i större utsträckning än andra bidragit med viktig teknisk utveckling. Sharp har massproducerat mikrovågsugnar sedan 1962. Sharps kraftfulla mikrovågsugnar för professionellt bruk är gjorda i rostfritt stål, hållbara och lätta att rengöra och håller hösta standard när det gäller driftsäkerhet och funktionalitet och är bland de bästa du kan köpa på marknaden. Välj mellan manuella eller programmerbara mikrovågsugnar med ett brett urval av effektnivåer – ugnarna är lika flexibla som dina menyer!